Çınarlı İlkokulu
ÇINARLI KÖYÜ ÇINARLI KÜME EVLERİ ÇINARLI ILKOKULU BLOK NO 63 ÇİFTLİK / NİĞDE

VİZYON

Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven,içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimize ve çevremize güvenli bir ortamda nitelikli ve kaliteli eğitim vermektir.

08.30-14.30

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Tek katlı 2 ayrı lojmanımız mevcuttur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL merkezine 2 ayrı yol bulunup biri dağ yolu dediğimiz güresentepe yolu 35 km.Diğeri ise Yıldıztepe ve Hacıabdullah kasabaları içinden geçen 45 km lik bir yoldur.Dağ yolu kışın kapandığı zaman diğer yoldan ulaşım mevcuttur.İLçe merkezine ise 12 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi